Duguláselhárítás

Külső és belső duguláselhárítás

Szolgáltatásaink

Profi duguláselhárítás

Cégünk profi duguláselhárító csapata akár 1-2 órás kiszállási idővel lát el külső-belső duguláselhárítási feladatokat. Legyen szó spirálos, magasnyomású duguláselhárításról vagy akár modern kamerás vizsgálatokról, számunkra egyik sem jelent problémát. Vállaljuk a csatornahálózatok felmérését és felújítását, átépítését is.

Spirálos duguláselhárítás

Kisebb dugulások gyors kezelése, lakossági ügyfelek számára általában elegendő a spirálos duguláselhárítás. Konyhák, fürdőszobák, ipari vagy kereskedelmi egységek szociális helyiségei esetében.

Magasnyomású mosó (WOMA) duguláselhárítás

Nagyobb dugulások elhárítása speciális magasnyomású mosó berendezéssel, akár 200 bar nyomáson. Abban az esetben, amikor már a fővezetékek átmosására van szükség. Külső duguláselhárítás.

Kamerás csatornavizsgálatok

Modern, gyors és pontos megoldás. Endoszkópos kamerás vizsgálattal könnyedén feltérképezhető a csővezetékek állapota, a dugulás vagy szivárgása oka.

Azonnali segítség

Akár 1-2 órás kiszállási idő

Rövid időn belül is vállalunk duguláselhárítási, vízszerelési hibajavításokat vagy átépítéseket családi, iroda vagy kereskedelmi jellegű épületekben is.

 

Rólunk

Fő tevékenységi köreink közé tartozik a generálkivitelezés, az épületkarbantartás és az épületgépészet. Igyekszünk minél inkább megfelelni Megrendelőink igényeinek és arra törekedni, hogy partnereink számára a kivitelezések, felújítások és átépítések gördülékenyen és áttekinthetően valósuljanak meg.

Kérjen visszahívást

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és munkatársunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Visszahívás kérése