Műszaki vezetés
és műszaki ellenőrzés

Megteremtjük a sikeres építőipari kivitelezés feltételeit.

Szolgáltatásaink

Műszaki vezetés
és műszaki ellenőrzés

Cégünk szakembereink nem csak a kivitelezői feladatokat látnak el, hanem az építőipart támogató és felügyelő oldalon is jelen vannak. Ezzel minden feltételét megteremtjük egy sikeres kivitelezésnek Megrendelőink számára.

Komplett kivitelezések felelős műszaki vezetése

Szakképzett csapatunk vállalja komplett kivitelezéssel kapcsolatos átfogó műszaki vezetés lebonyolítását.

Komplett kivitelezések műszaki ellenőrzése

Kivitelezési munkák alatti minden érintett szakágat lefedő műszaki ellenőrzés, e-naplóval és fedezetkezelővel kapcsolatos adminisztráció, hiba és hiánylisták vezetése, építési kooperációk lebonyolítása.

Felelős műszaki vezető és műszaki ellenőr alkalmazása

A hatályos jogszabályoknak megfelelően bármilyen építkezésen, ahol több szakma (több vállalkozó) is képviseli magát kötelező a tulajdonosnak műszaki ellenőrt alkalmaznia.

A felelős műszaki vezető vállalja a felelősséget, hogy az építés a terveknek megfelelően, műszakilag a szabványoknak szerint történik, bejegyzést tehet az építési naplóba és a baleset megelőzésért és környezetvédelemért is felel.

Javaslatot tesz olcsóbb azonos minőségű anyagok kiváltására, jobb vagy olcsóbb műszaki megoldások alkalmazására.

Rólunk

Fő tevékenységi köreink közé tartozik a generálkivitelezés, az épületkarbantartás és az épületgépészet. Igyekszünk minél inkább megfelelni Megrendelőink igényeinek és arra törekedni, hogy partnereink számára a kivitelezések, felújítások és átépítések gördülékenyen és áttekinthetően valósuljanak meg.

Kérjen visszahívást

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és munkatársunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

Visszahívás kérése